Terugbetalingsbeleid

Wanneer je niet tevreden bent met je aankoop, of simpelweg van gedachten bent veranderd, dan kan je jouw order binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren. Retourneren kan, op eigen kosten en via een koerier naar keuze, naar ons adres:

Herman Moerkerklaan 303 Rosmalen

wij verwerken retouren binnen de wettelijke termijn van 14 dagen. In de meeste gevallen zal dit sneller zijn. Hiervan krijg je vanzelf een mail.

LET OP! Wij raden het altijd aan een retour met tracking code op te sturen en deze goed te bewaren.
  • Helaas bieden we (nog) geen gratis retourneren aan. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor de kosten van je retourzending. Deze kosten zijn niet restitueerbaar.
  • Consumenten van buiten Europa dienen hun bestelling op eigen initiatief te retourneren. Wanneer je op eigen initiatief retourneert, dien je in het bezit te zijn van een Track & Trace nummer of verzekering. We kunnen niet garanderen dat het teruggestuurde product(en) bij ons aankomt. Producten die niet door ons zullen worden ontvangen, vallen onder de verantwoordelijkheid van de consument.
  • Ons retourbeleid duurt 14 dagen. De aangeschafte producten die je wilt retourneren dienen binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling weer bij ons binnen te zijn. Onthoud goed dat we wegens hygiëne-redenen geen oorbellen & bikini’s retour nemen.
  • Het product dat je wilt retourneren dient ongebruikt te zijn en in dezelfde staat te verkeren als tijdens ontvangst. Ook dient het product in de originele verpakking geretourneerd te worden. Producten die gedragen of gebruikt zijn zullen niet worden teruggenomen, en ook niet terugbetaald worden.
  • Bestellingen worden bij besteding vanaf €100 euro gratis verzonden (binnen NL). Word hierna 1 of meerdere artikelen geretourneerd en komt het bestelbedrag onder de €100 euro? Dan worden er als nog verzendkosten in rekening gebracht. Ongeacht de gekozen betaalmethode.
LET OP! Panty’s, hoedjes en andere hoofddeksels nemen wij niet retour aan vanwege hygiëne. Ook bikini’s nemen wij niet retour! LET OP! Wij bieden geen garantie op lusjes van broeken. Wij kijken alle lusjes van broeken na voor verzending, omdat deze vaak aan de lusjes omhoog worden getrokken. Ook SALE artikelen nemen wij vanaf een afprijzing van 50% of meer niet retour.

Formulier retourneren